Lyssna på FM-radio

Ratta in din favoritstation eller lyssna på nyheterna.
Viktigt: Du måste ansluta ett stereoheadset först till audiojacket på telefonen. Telefonen använder det som FM-radioantenn.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Musik + Videos.
  3. Under zune trycker du på radio.
  4. Tryck på knappen VOLYM UPP eller VOLYM NER för att visa miniuppspelningskontrollerna. Använd dem för att gå till nästa eller föregående station, pausa eller återuppta radio.
Tips: När du väljer stationer kan du även:
  • Dra fingret åt vänster eller höger för att gå till en radiostation.
  • Om du sveper istället för att dra hoppar radion till stationer med stark signal och hoppar över de med svag signal.

Lägga till eller ta bort en favoritstation

Om du snabbt vill ratta in radiostationer du gillar ska du lägga till dem i dina favoriter.
  1. Ratta in en station.
  2. Tryck på för att lägga till stationen som favorit. Tryck på för att ta bort den från dina favoriter.

Lyssna på en favoritstation

1. Om du har lagt till några favoritstationer trycker du på för att visa dem.
  2. Tryck på en favoritstation i listan.