Spela musik, video och poddsändningar

Lyssna på musik, håll dig uppdaterad med dina favoritpoddsändningar eller koppla av med en film på nästa flygning.
Viktigt: Om du inte har musik, videor eller poddsändningar än ansluter du telefonen till datorn och använder Zune-programmet för att synkronisera dem med telefonen.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Musik + Videos.
  3. Under zune trycker du på musik, videos eller poddsändning.
  4. Dra åt vänster eller höger till olika kategorier (som artister eller album när du bläddrar i musik).
  5. Tryck på objektet du vill spela upp. Uppspelningsskärmen öppnas och börjar spela upp musiken, videon eller poddsändningen.
  6. Använd kontrollerna på skärmen för att styra uppspelningen.
  7. När du är färdig fortsätter du att trycka på tills du är tillbaka på huvudskärmen för navet Musik + Videos.