Om navet Bilder

I navet Bilder kan du visa foton och videor som du har fångat in med kameran, bläddra i album online (från Facebook och SkyDrive) eller hålla dig à jour med dina vänners senaste foton.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Bilder.
  3. Dra åt vänster eller höger längs med skärmen så visas följande:
    bildsamling Du kan visa dina bilder och videor efter album eller datum, eller se efter vad som finns i mappen kamerabilder. Du kan även titta i dina vänners onlinealbum eller dina egna.
    favoriter Se upp till 8 bilder som du har taggat som favoriter eller tryck på visa alla för att visa resten. Du kan till och med nåla upp dina favoriter på startsidan för att komma åt dem med ett enda klick.
    senaste nytt Här finns de senaste bilderna som laddats upp av dina vänner på sociala nätverk. Tryck på en för att kommentera eller tagga ett ansikte.