Ta flera foton kontinuerligt

Rör motivet på sig? Använd läget för seriebildstagning för att ta flera bilder efter varandra.
  1. På sökarskärmen trycker du på > Seriebildstagning.
    Obs!: När du använder detta läge är inte blixt och pekfokus tillgängliga. Andra inställningar som ljusstyrka och exponering regleras automatiskt.
  2. Rikta kameran mot motivet och fokusera.
  3. När du är redo att ta den första bilden trycker du på knappen KAMERA.
Kameran tar fem foton i följd av motivet.
Tips: Tryck på knappen för att avsluta seriebildsläge och återuppta normalt fotoläge.