Efter infångning

När du har tagit en bild eller filmat en video kan du visa den och andra utan att lämna Kamera-appen. Du kan även välja vad du vill göra med en bild eller video, t.ex. ladda upp eller skicka.
  1. På sökarskärmen trycker du på . Alternativt kan du föra fingret över skärmen.

Den senaste bild eller video du fångade in visas.

2. Om det är en bild dubbelklickar du eller klämmer ihop och sträcker ut för att zooma in och ut.

Om det är en video trycker du på uppspelningsikonen för att visa inspelningen.

3. Tryck på för att visa vad du kan göra med bilden eller videon.

Du kan ta bort den, ladda upp den på Facebook eller SkyDrive, och så vidare.

4. Kläm ihop på skärmen för att byta till filmrullevy. Du kan sedan enkelt svepa åt vänster eller höger på skärmen för att bläddra igenom dina foton och videor.
  5. För att fortsätta fånga in för du fingret åt vänster om du håller telefonen i liggande läge (för fingret uppåt om du håller telefonen i stående) tills du är tillbaka på sökarskärmen.