Aktiveras inte kamerans blixt?
APPAR OCH FUNKTIONER

Aktiveras inte kamerans blixt?

Kamerans blixt kräver mycket batterienergi. För att spara på batteriet inaktiveras kamerans blixt (även när du har ställt blixtläget på automatisk blixt eller blixt på) när något av följande inträffar:

• Ett pågående telefonsamtal.

Blixten inaktiveras tillfälligt när ett samtal pågår. När du har avslutat samtalet kan du använda blixten igen.

• Batterinivån är 20% eller lägre.

Ladda batteriet så att kameran har tillräckligt med batterienergi för att använda blixten.

• I kall väderlek kan batteriet laddas ur snabbare, vilket påverkar blixten.

För att se till att kameran har tillräckligt med batterienergi för att använda blixten ska du hålla telefonen varm. Placera telefonen innanför jackan för att hålla den varm när du inte använder den, och försök att undvika plötsliga temperaturväxlingar som kan påverka batteritiden.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar