Spela in video
APPAR OCH FUNKTIONER

Spela in video

Du kan spela in video i antingen stående eller liggande läge. Det kan vara klokt att filma i liggande läge eftersom det ger ett vanligare och mer lättittat visningsformat.
  1. Öppna Kamera-appen.
  2. Tryck på för att växla till videoläge. Ett videoräkneverk visas på skärmen.
  3. Tryck på .
    • Tryck på en av glödlampsikonerna för att slå på eller av kamerans lampa under inspelning.
    • Välj inställningar för upplösning och andra önskade inställningar.
  4. Innan du filmar kan du zooma in eller ut i motivet.
  5. Tryck på knappen KAMERA för att börja spela in.

Medan du spelar in fokuserar kameran alltid automatiskt på det som finns mitt på skärmen om Kontinuerlig fokus är aktiverat i inställningarna.

6. Avsluta inspelningen genom att trycka på KAMERA igen.
Videon sparas i albumet Kamerabilder i navet Bilder.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar