Ta ett foto
APPAR OCH FUNKTIONER

Ta ett foto

1. Öppna Kamera-appen.
  2. Tryck på .
    • Tryck på någon av blixtikonerna för att ställa in kameran på automatisk blixt, blixt på eller blixt av.
    • Välj inställningar för upplösning och andra önskade inställningar.
  3. Håll telefonen stadigt, antingen vertikalt (stående vy) eller horisontellt (liggande vy).

Om du fotograferar en grupp människor identifierar kameran automatiskt ansikten och justerar fokus. Du ser rutor på personernas ansikten.

4. Innan du tar bilden kan du zooma in och ut i motivet.
  5. För att ta bilden kan du:
    • Trycka på KAMERA-knappen halvvägs ned för att fokusera, och sedan trycka ned knappen i botten för att ta bilden. Kameran fokuserar automatiskt på det som finns mitt på skärmen (eller människoansikten) och tar sedan bilden.
    • Alternativt kan du trycka på valfritt ställe på skärmen för att fokusera där och sedan ta bilden. Kameran fokuserar automatiskt och använder automatisk exponering på det du trycker på.
Bilden sparas i albumet Kamerabilder i navet Bilder.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar