Lägga till ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > e-post + konton.
  3. Tryck på Outlook.
  4. Ange din e-postadress och lösenord och tryck sedan på logga in.

Om dina kontoinställningar hittas väntar du på att telefonen ska slutföra synkroniseringen med din arbetse-post,, kontakter och kalender.

Obs!: Om dina kontoinställningar inte hittas följer du anvisningarna på skärmen för att ange dina Exchange ActiveSync kontoinställningar manuellt. Fråga din Exchange-serveradministratör om dessa inställningar.