KOMMUNIKATION
Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto
KOMMUNIKATION

Lägga till ett POP3/IMAP-e-postkonto

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > e-post + konton.
  3. Tryck på lägg till konto.
  4. Välj önskad typ av e-postkonto.

Om du inte ser kontolistan trycker du på annat konto.

5. Ange din e-postadress och lösenord och tryck sedan på logga in.
Telefonen söker sedan efter dina kontoinställningar, slutför konfigurationen och synkar information från ditt konto.

Om det du konfigurerat är ditt Google-konto synkar telefonen och hämtar dina Gmail och Google-kontakter och kalender från ditt konto.

Om du har konfigurerat andra POP3- eller IMAP-konton synkar telefonen e-post från dessa konton.

Obs!: Om telefonen inte kan hitta dina kontoinställningar går du till Avancerad inställning och anger inkommande och utgående server och andra inställningar manuellt. Du måste skaffa denna information från din e-postleverantör.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar