Lägga till ditt Windows Live konto

När du först konfigurerar telefonen ombeds du logga in med ditt Windows Live ID. Om du inte loggade in då eller om du har mer än ett Windows Live ID, går du till inställningarna för att konfigurera ditt primära Windows Live ID eller ytterligare Windows Live ID.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > e-post + konton.
  3. Tryck på lägg till ett konto > Windows Live.
  4. Ange ditt Windows Live ID och lösenord och tryck sedan på logga in.
Din Windows Live e-post, kontakter, kalender, foton och flöden synkas i telefonen.
Obs!:
  • Det första Windows Live kontot du konfigurerade kan inte tas bort från telefonen.
  • Om du konfigurerade ytterligare Windows Live-ID synkas inte foton från dessa konton av telefonen.