Dela en bild i ett meddelande

Du kan skicka ett MMS genom att ansluta en bild till ett SMS. Du kan även skicka en bild i ett snabbmeddelande i Windows Live Messenger eller Facebook.
Viktigt: Att skicka mms kan medföra tillkommande avgifter, och den här tjänsten måste finnas med i ditt abonnemang.
  1. På startsidan trycker du på Meddelanden.
  2. Tryck på för att skapa ett nytt meddelande.
  3. I rutan Till fyller du i mottagarens namn, mobiltelefonnummer eller e-postadress.
  4. Tryck på . Du kan:
    • Välja att bifoga ett befintligt foto till meddelandet.
    • Du kan också trycka på för att ta ett foto och bifoga det.
  5. Ange meddelandet.
  6. Tryck på för att skicka.