Filtrera sociala uppdateringar

Överhopad med uppdateringar? Försök att visa inlägg från ett socialt nätverk åt gången. Du kan också dölja uppdateringarna från ett eller flera sociala nätverk.
  • I Kontakter för du fingret åt vänster eller höger för att gå till senaste nytt. Tryck på alla konton och tryck sedan på det kontot som du vill visa inlägg från.
  • Du kan också trycka på > inställningar och välj sedan visa endast inlägg från personer som visas i kontaktlistan.

Inlägg från sociala nätverk som du filtrerat bort från dina kontakter kommer inte längre att synas.