Kontaktgrupper

Med hjälp av Grupper kan du skära genom virrvarret i sociala nätverk och hålla kontakten med de människor som betyder mest - familj, vänner, bowlingligan. När du skapar en grupp visas den längst upp i kontaktlistan.
Tryck på den så ser du gruppmedlemmarna och deras sociala nätverksuppdateringar, tillsammans med alternativ för gruppe-post, text och chatt.

Skapa en ny grupp

1. På startsidan trycker du på Kontakter.
  2. I listan alla kontakter trycker du på .
  3. Tryck på ny grupp.
  4. Ange ett gruppnamn.
  5. Tryck på lägg till kontakt och välj sedan en kontakt att lägga till i gruppen.

Upprepa detta för att lägga till fler kontakter i gruppen.

6. När du är klar trycker du på .
Tips: Tryck på och håll in en grupp för att fästa den på startsidan.

Redigera en grupp

1. Tryck på gruppen du vill redigera och tryck sedan på .
  2. Du kan:
    • Byta namnet på gruppen.
    • Lägga till fler kontakter i gruppen.
    • Ta bort någon från gruppen. Tryck på medlemmen och tryck sedan på ta bort från grupp.
    • Ändra inställt kontaktnummer eller e-postadress för en medlem. Tryck på medlemmen, tryck på informationen du vill ändra och tryck sedan på .

Ta bort en grupp

Tryck på och håll in en grupp och tryck sedan på ta bort.