Slå samman kontaktprofiler

I Kontakter kanske du har två eller fler versioner av samma kontakt. Detta beror vanligen på att du har kontaktens profil på olika sociala nätverk eller e-postkonton. I de flesta fall kombinerar telefonen kontaktprofiler automatiskt. De som inte kombineras kan länkas manuellt.
  1. Tryck på en kontakt som har en eller flera dubblettposter i kontaktlistan Allt.
  2. Tryck på .
  3. Du kan:
    • Under Föreslagna länkar (om tillgängligt) trycker du på den som du vill länka till kontakten.
    • Tryck på välj en kontakt och tryck sedan på en som är en dubblettpost.

Avlänka kontaktprofiler

1. I listan över alla kontakter trycker du på kontakten som har länkade profiler.
  2. Tryck på länkikonen som visar antalet länkar .
  3. Under länkade profiler trycker du på den som du vill avlänka.
  4. Tryck på avlänka.