KOMMUNIKATION
Hålla kontakten
KOMMUNIKATION

Hålla kontakten

Hubben Kontakter är mer än bara adressboken. Det är även där du kan hålla dig uppdaterad med dina sociala nätverk och hålla kontakten med personerna du bryr dig om mest.
  1. På startsidan trycker du på Kontakter.
  2. För fingret åt vänster och höger på skärmen för att öppna kontaktlistan och se vad som händer med dina kontakter.
    Alla

Din kontaktlista. Tryck bara på en kontakt för att ringa, texta, chatta, skriva i en logg eller se den personens uppdateringar och bilder. Tryck på en grupp för att skicka ett gruppmeddelande och se uppdateringar och bilder från gruppmedlemmarna.

Vad är nytt

Här kan du kolla dina kontakters senaste uppdateringar, alla praktiskt sammanställda från dina olika sociala nätverkskonton.

Senaste

Här ser du och får snabb åtkomst till kontakterna du har visat eller kommunicerat med på senaste tiden.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar