KOMMUNIKATION
Samtalshistorik
KOMMUNIKATION

Samtalshistorik

Öppna samtalshistoriken för att kolla missade samtal, uppringda nummer och mottagna samtal.

Kolla samtal i samtalshistoriken

1. På startsidan trycker du på .
  2. I listan Historik kan du:
    • Tryck på och hålla in ett nummer eller ett kontaktnamn och ta bort det.
    • Tryck på ett nummer eller kontaktnamn för att gå till listan Profil där du kan välja att ringa tillbaka, skicka ett SMS, spara numret (om det inte sparats i dina kontakter än), med mera.

Lägga till ett nytt telefonnummer från samtalshistoriken bland dina kontakter

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på telefonnumret som du vill spara och tryck sedan på .
  3. Tryck på för att skapa en ny kontakt.
  4. Redigera numret vid behov, välj telefonnummertyp och tryck sedan på .
  5. Lägg till kontaktnamnet och annan information och tryck sedan på .
Tips: Du kan också spara ett telefonnummer från samtalshistoriken i en befintlig kontakt.

Radera samtalshistoriken

I listan Historik kan du:
Ta bort ett nummer eller ett namn Tryck på och håll in numret eller namnet och tryck sedan på ta bort objekt.
Radera hela historiken Tryck på > ta bort allt.

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar