Ta emot samtal

När du får ett telefonsamtal öppnas skärmen Inkommande samtal.

Besvara ett samtal

• Tryck på svar.
  • Om skärmen är avstängd och sätts igång när du får ett samtal drar du upp den underifrån för att först låsa upp skärmen och trycker sedan på svar.

Avvisa ett samtal

• Tryck på ignorera.
  • Om skärmen är avstängd och sätts igång när du får ett samtal drar du upp den underifrån för att först låsa upp skärmen och trycker sedan på ignorera.

Tysta ringljudet utan att avvisa samtalet

Gör något av följande:
  • Placera telefonen nedåt på en jämn yta.
    Obs!: Om telefonen redan är vänd nedåt fortsätter den ändå att ringa när det kommer nya samtal.
  • Tryck på knappen VOLYM UPP eller VOLYM NER.
  • Tryck på STRÖM-knappen för att tysta ringsignalen och stänga av skärmen.