KOMMA IGÅNG
Låsskärmen
KOMMA IGÅNG

Låsskärmen

Låsa upp skärmen

Svep fingret uppåt för att låsa upp skärmen eller svara på ett inkommande samtal.
Obs!: Om du har konfigurerat ett lösenord i inställningarna måste du ange det för att låsa upp skärmen.

Ändra bakgrund på låsskärmen

Bläddra igenom samlingen förinställda bakgrunder eller välj bland de bilder som du har tagit med kameran.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på Inställningar > låsning+bakgrund.
  3. Tryck på ändra bakgrund och välj sedan en förinställd bakgrund eller ett kamerafoto.
  4. Beskär fotot du valt om det är större än tillåten bakgrundsstorlek.

Beskär fotot genom att dra det och placera den delen som du vill ska vara din bakgrund inuti beskärningsrutan och tryck sedan på .

*Skriv in din kommentar här …
htc-radar