Startsida

Direkt på startsidan ser du pågående plattor som hela tiden uppdateras och visar vad som är mest personligt för dig. Du ser saker som ditt fotoalbum, hur många nya meddelanden och e-postmeddelanden du har med mera.
  • Svep helt enkelt med fingret uppåt eller nedåt för att rulla igenom tiles.
  • På startsidan trycker du på eller svep med fingret åt vänster för att öppna program och inställningar.
  • Om du vill återgå till startsidan från ett program eller inställningsskärm trycker du på .

Ordna om tiles

1. Tryck på och håll in tilen du vill flytta tills den flyter.
  2. Dra tilen dit du vill att den ska vara.
  3. Fortsätt ordna om tilla alla tiles är där du vill ha dem.
  4. När du har flyttat klart alla tiles trycker du varsomhelst på skärmen eller trycker på .

Fästa objekt på startskärmen

Du kan fästa i princip vad som helst på startskärmen: program, bilder, låtar, favoritwebbplatser, dokument och till och med kontakter.

När du exempelvis fäster en kontakt på startskärmen får du alla uppdateringar för den här personen - flöden, e-post, SMS och meddelanden om missade samtal - direkt från den tilen.

1. Om du vill fästa något trycker du på den och håller in tills en meny öppnas.
  2. Tryck på fäst på startsidan.

Ta ner en tile

1. Tryck på och håll in tilen du vill ta bort.
  2. Tryck på .