Lock på undersidan

Ta bort locket på undersidan

Ta bort kåpan på undersidan så kommer du åt SIM-kortplatsen.
Viktigt: Var noga med att alltid stänga av telefonen innan du tar bort kåpan på undersidan.
  1. Håll telefonen i ett stadigt grepp uppochned med framsidan vänd bort från dig.
  2. Använd båda tummarna för att trycka ut och ta bort den.

Sätta tillbaka locket på undersidan

1. Passa in kåpan på undersidan med telefonens underdel.
  2. Tryck fast kåpan på undersidan tills den sitter på plats. Ett klick hörs när kåpan på undersidan hamnar på plats.
Viktigt: Telefonens antenn placeras under den nedre kåpan. Vi rekommenderar att du sätter fast den nedre kåpan ordentligt på telefonens bakre panel för att få bästa möjliga radiomottagning i telefonen.