Uppdatera telefonens programvara

HTC One kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering. Du kan även välja att automatiskt hämta uppdateringar eller söka efter en tillgänglig uppdatering manuellt.

Kontrollera din version av systemprogramvaran

Innan du installerar en uppdatering av systemprogramvaran kan du först kontrollera vilka Android och HTC Sense-versioner du har på din telefon.
  1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Om.
  2. Tryck på Programvaruinformation.

Aktivera automatiska uppdateringar

Du kan välja att automatiskt hämta och installera programuppdateringar för HTC eller mobiloperatörsprogram.
  1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Om.
  2. Tryck på Programvaruuppdateringar.
  3. För att spara på dataanvändning kan du välja att endast uppdatera genom Wi‍-Fi.
  4. Välj om du automatiskt vill hämta uppdateringar av system, program eller både och.

Uppdateringar av appar installeras automatiskt. Du måste fortfarande bekräfta när uppdateringar av systemprogram ska installeras.

Installera en programuppdatering

När en Internetanslutning är på och det finns en ny programvaruuppdatering visas uppdateringsikonen i statusfältet.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på systemuppdateringsmeddelandet.
  2. Om du inte vill hämta uppdateringen via din dataanslutning, välj Uppdatera endast via Wi-Fi.
  3. Tryck på Ladda ner.
  4. När hämtningen är klar, välj Installera nu och tryck sedan på OK.

HTC One startas om när uppdateringen är klar.

Installera en programuppdatering

När Internetanslutning är på och det finns en tillgänglig uppdatering för dina HTC- eller mobiloperatörsprogram visas symbolen för uppdateringsmeddelande i statusfältet. När
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på uppdateringsmeddelandet.

Skärmen Uppdateringar öppnas med en lista över de applikationer som ska installeras.

2. Tryck på ett föremål för att visa dess detaljer och tryck sedan på .
  3. När du har granskat uppdateringarna, tryck på Installera. Du ombeds att starta om HTC One om så behövs.

Söka efter uppdateringar manuellt

1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Om.
  2. Tryck på Programvaruuppdateringar. HTC One kontrollerar om det finns någon tillgänglig uppdatering.
Obs!: Om du inte har en Internetanslutning kommer du att uppmanas att aktivera mobildata eller ansluta till ett Wi‍-Fi-nätverk. När ansluten, tryck på Sök nu för att söka efter uppdateringar.