Synkronisera dokument från datorn till telefonen
Inställningar & tjänster

Synkronisera dokument från datorn till telefonen

1. Ansluta telefonen till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Filer > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR.
  3. Markera alternativet Synkronisera dokument.
  4. Klicka på Lägg till och välj sedan den mapp som innehåller dokumenten som du vill synkronisera med telefonen. Du kan lägga till flera mappar.
  5. Klicka på om det här är den första gången du synkroniserar. För att tillåta att HTC Sync Manager synkroniserar dina dokument och övriga objekt automatiskt nästa gång, klicka på Mer > SYNKRONISERINGSINSTÄLLNINGAR och välj sedan Synkronisera automatiskt när telefonen ansluts.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x