Olika sätt att säkerhetskopiera filer, data och inställningar
Inställningar & tjänster

Olika sätt att säkerhetskopiera filer, data och inställningar

Är du rädd för att tappa viktigt material på HTC One X/One X‍+? Säkerhetskopiera HTC One X/One X‍+ innan du raderar lagringsutrymmet, utför en fabriksåterställning eller uppgraderar till en ny telefon.

HTC Backup

Använd det inbyggda HTC Backup för att säkerhetskopiera dina konton, program, inställningar m.m. till molnet så att det blir enklare att återställa dem på HTC One X/One X‍+ (efter en fabriksåterställning) eller en nyare telefon. För mer information, se .

HTC Sync Manager

Använd HTC Sync Manager för att importera musik, foton och video till datorn. Du kan även synkronisera lokalt sparade kontakter, kalenderhändelser, bokmärken, dokument och spellistor på datorn. För mer information, se Synkronisera dina media och data med HTC Sync Manager.

Övriga alternativ för säkerhetskopiering

Säkerhetskopiera annan data och filtyper separat om de inte stöds i HTC Backup och HTC Sync Manager.

I vissa program kan du säkerhetskopiera data till telefonens lagringsutrymme, för enkel återställning efter en fabriksåterställning.

Viktigt: Om du säkerhetskopierar data till lagringsutrymmet, glöm inte bort att radera det vid en fabriksåterställning.
Meddelanden Säkerhetskopiera dina textmeddelanden till telefonens lagringsutrymme, eller spara dem som e-postbilaga.
Kontakter
  • Spara kontakter och övrig personlig information till ditt online-konto så att du kan synkronisera dem när du byter till en annan telefon.
  • Om du har lokalt sparade kontakter i Kontakter-programmet, exportera dem till telefonens lagringsutrymme.
Filer
  • Kopiera och klistra filer manuellt genom att ansluta HTC One X/One X‍+ till datorn som en diskenhet.
  • Ladda upp filer till onlinelagring och -tjänster.
Övrig data
  • Om du lagt till nya ord i din personliga ordlista i tangentbordet på skärmen, säkerhetskopiera ordlistan till lagrinsutrymmet eller spara som e-postbilaga.
  • Kontrollera de andra programmen för att se om de stöder exportering av data till lagringsutrymmet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x