Frigör mer lagringsutrymme
Inställningar & tjänster

Frigör mer lagringsutrymme

I takt med att du använder din HTC One X/One X‍+ kommer du att samla på dig data och fylla lagringskapaciteten. Här är några tips för hur man ökar lagringsutrymmet.

Kör guiden för minnesbrist

Frigör enkelt telefonens lagringsutrymme genom att rensa programcacheminnet, avinstallera program och ändra inställningar så att endast den senaste informationen behålls. I inställningar, tryck på Lagring > Frigör utrymme.

Lagra filer i Dropbox

Foton, e-postbilagor och övriga dokument kan lagras i Dropbox och du kommer åt dem vart du än är. Du kan ställa in Kamera-programmet så att det automatiskt laddar upp foton till Dropbox.

Obs!: Dropbox är en tredjepartsprogram och tillhandahåes inte av eller i anslutning till HTC Corporation.

Hantera foton och video

• Ställ in att Kamera-programmet ska ladda upp foton automatiskt till en fotodelningswebbplats eller lagringskonto online. Radera alla foton när lagringsutrymmet är fullt. Du kan när som helst hämta dem från fotodelningswebbplatsen eller lagringskontot online.
  • När du tagit flera bilder kontinuerligt, behåll bara de bästa fotona och ta bort de andra.
  • Originalfilen sparas efter att du har redigerat ett foto eller klippt en video. Radera originalfilerna eller flytta dem till lagringsutrymmet online eller till din dator.
  • Om du bara skickar video via MMS, använd en lägre upplösning. Högupplöst video tar upp mer utrymme. I Kamera, tryck på Videokvalitet för att ändra upplösning.

Säkerhetskopiera programdata

Behåll endast den senaste programdatan på din HTC One X/One X‍+. Du kan säkerhetskopiera kalendrar, kontakter och bokmärken eller exportera textmeddelanden och egna ordlistor.

Inaktivera en del program

Program, även de som inte används ofta, kanske körs i bakgrunden och hämtar data till telefonens lagringsutrymme. Om programmet inte kan tas bort kan du inaktivera det. I Inställningar trycker du på Program och sveper till Alla. Välj den app som du vill inaktivera och tryck sedan på Inaktivera.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x