Hämta omedelbar information med Google Now

Vill du veta vädret eller din pendlingstid innan du startar dagen? Google Now ger dig snabb och uppdaterad information som är viktig för dig—allt utan att utföra någon sökning.
Beroende på din plats, tid på dygnet och föregående Google sökningar visar Google Now informationskort som inkluderar:
  • Dagens väder och väderprognosen för kommande dagar.
  • Trafikförhållandena för din väg till arbetet eller för din pendling hem.
  • Direktioner och restid för ditt nästa möte.
  • Nästa tåg/buss som ankommer på perrongen/busshållplatsen.
  • Ditt favoritlags poäng och tabeller medans du njuter av matchen.

Ställa in Google Now

Viktigt: Innan du ställer in Google Now:
  • Se till att du är inloggad på ditt Google-konto.
  • Slå på platstjänster och se till att du har en Internetanslutning.
  1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Efterföljande skärmar visar exempel på Google Now-informationkort. Tryck på Nästa tills du kommer till skärmen Hämta Google Now!
  3. Tryck på Ja, jag är inloggad. Google Now-informationkort börjar visas på Google-sökskärmen.
  4. För att se alla tillgängliga informationskort, tryck på Visa provkort.
Mer informationskort visas på Google-sökskärmen i takt med att du använder HTC One X/One X‍+ för att söka på nätet, skapa möten m.m.

Ändra kortinställningar

Du kan enkelt anpassa inställningarna för Google Now-kort så att de passar dina informationsbehov. Till exempel kan du ändra din hem- och jobbadress i Trafik-kortet eller välja vilken tid på dygnet som Väder-kortet ska visas. Du kan även se till att kort inte visas på Google sökskärmen.
  1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på > Inställningar > Google Now.
  3. Tryck på det informationskort som du vill anpassa.
  4. Tryck på en kortinställning och ändra den sedan efter ditt önskemål.
    Tips: För att dölja kortet, tryck på På/Av-knappen bredvid kortnamnet.
  5. Tryck på för att spara dina ändringar och återgå till föregående skärm.

Uppdatera Google Now

Uppdatera Google Now för att uppdatera informationskorten eller visa relevanta kort som du precis lagt till på HTC One X/One X‍+, t.ex. för kommande händelse i Kalender.
  1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på > Uppdatera.

Stänga av Google Now

1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på > Inställningar > Google Now.
  3. Tryck på På/Av-knappen bredvid Google Now.
  4. Tryck på Stäng av.