Överföra kontakter från den gamla telefonen via Bluetooth

Använd Bluetooth för att överföra kontakter från en iPhone, en telefon som har Android version 2.2 (eller tidigare), eller andra typer av telefoner. Beroende på funktionerna i din gamla telefon kan kanske du inte bara kan överföra dina kontakter utan även annan data som t.ex. kalenderhändelser och textmeddelanden till din HTC-telefon.
Tips: Använd HTC Sync Manager för att överföra fler typer av innehåll från en iPhone.
  1. Gör något av följande:
    • Om du installerar din nya telefon för första gången, välj att överföra innehåll och välj sedan Överför från gammal telefon på skärmen Konfigurera telefon.
    • Gå till Inställningar och tryck på Överför innehåll.
  2. Välj om du ska överföra från en Android-telefon, iPhone eller någon annan typ av telefon. Om du väljer att överföra från en Android-telefon, tryck på Snabböverföring.
  3. Välj din gamla telefons namn och modell.
  4. Aktivera Bluetooth på din gamla telefon och ställ in den på upptäckbart läge.
  5. Följ instruktionerna på skärmen på din gamla och nya telefon för att länka dem och starta dataöverföringen.