Dela innehåll med NFC
Inställningar & tjänster

Dela innehåll med NFC

Med det inbyggda NFC (near field communication) på HTC One X/One X‍+ kan du på ett ögonblick dela innehåll med en annan NFC-kapabel mobilenhet. Stråla över en webbsida, foton, kontaktinformation m.m. genom att hålla HTC One X/One X‍+ och den andra enheten rygg mot rygg.
Obs!: Du kan också använda NFC för kontaktlösa betalningar. Kontakta din mobiloperatör för att ta reda på vilka NFC-betalningstjänster som finns.

Slå av och på NFC

1. Gå till Inställningar och tryck på Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  2. Markera eller avmarkera alternativet NFC.

Sända innehåll

Viktigt: Se till att båda enheterna är upplåsta och har NFC aktiverat. Om den andra enheten har ett Android Beam-alternativ, se till att det också är aktiverat.
  1. Under visning av innehållet som du vill dela håll HTC One X/One X‍+ och den andra enheten med baksidorna mot varandra.
    Obs!: Olika telefoner kan behöva olika positioner för att NFC ska fungera riktigt. Det kanske inte alltid fungerar att hålla de två telefonerna med ryggarna mot varandra. Experimentera genom att röra telefonerna tills du får en anslutning.
    När enheterna är anslutna kommer du att höra ett ljud och båda enheterna kommer att vibrera lätt.
  2. Tryck på skärmen.
Det delade innhållet visas på den andra skärmen. För vissa objekt som du delar (t.ex. kontaktinformation) visas ytterligare instruktioner för hur man sparar objektet på mottagarenheten.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x