Ta emot filer med Bluetooth
Inställningar & tjänster

Ta emot filer med Bluetooth

HTC One X/One X‍+ låter dig ta emot olika sorters filer via Bluetooth, inklusive foton, musik, kontaktinfo, kalenderhändelser och dokument, t.ex. pdf-filer.
Viktigt: Se enhetens dokumentation för anvisningar om att skicka information via Bluetooth.
  1. Svep nedåt med två fingrar från statusfältet för att öppna Snabbinställningar.
  2. Om Bluetooth är avstängt, tryck på Bluetooth-rutan för att starta den.
  3. Tryck på . Bluetooth-skärmen öppnas.
  4. Tryck på Bluetooth-namnet på din enhet nästan högst upp på skärmen för att göra HTC One X/One X‍+ synlig för Bluetooth-enheter i närheten.
  5. På den sändande enheten skickar du en eller flera filer till HTC One X/One X‍+.
  6. Om tillfrågad, acceptera förfrågan om parkoppling på HTC One X/One X‍+ och den sändande enheten. Du kan också uppmanas att ange samma lösenord eller bekräfta det automatiskt genererade lösenordet på båda enheterna.

Du får då en Bluetooth-begäran om auktorisering .

7. Tryck på Parkoppling.
  8. När HTC One X/One X‍+ får ett meddelande om filöverföring, dra ner Meddelandepanelen, tryck på det inkommande filmeddelandet och tryck sedan på Acceptera.
  9. Ett meddelande visas när en fil överförts. Öppna Meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på det relevanta meddelandet.

Vad som händer sedan när du öppnar en mottagen fil beror på filtypen:

• Mediefiler och dokument öppnas vanligen direkt i ett kompatibelt program. Om du t.ex. öppnar ett musikspår börjar det spelas upp i Musik-programmet.
  • För en vCalendar-fil väljer du den kalender i vilken du vill spara händelsen och trycker sedan på Importera. vCalendar läggs till bland dina händelser i Kalender.
  • Vad gäller vCard-kontaktfiler kan du välja att importera en, flera eller alla dessa kontakter till kontaktlistan.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x