Använda HTC One X/One X‍+ som trådlös router
Inställningar & tjänster

Använda HTC One X/One X‍+ som trådlös router

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC One X/One X‍+ till en trådlös router.

Obs!:
  • Försäkra dig om att dataanslutningen är påslagen.
  • Du måste ha en godkänd dataplan förknippad med ditt konto från din mobiloperatör för att kunna använda den här tjänsten.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  2. Tryck på Delning av mobilt nätverk > Inställningar för Mobil Wi-Fi-Surfpunkt.
  3. Ange ett routernamn eller använd standardnamnet för router.
  4. Välj säkerhetstyp och ställ in ett lösenord (nyckel) för din trådlösa router. Om du valde Ingen i Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs!: Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC One X/One X‍+ som en trådlös router.
  5. Markera alternativet Mobil Wi-Fi Surfpunkt om du vill slå på den trådlösa routern.

HTC One X/One X‍+ är förberedd för att användas som en trådlös router när du ser i statusfältet.

Viktigt: För att minska säkerhetsriskerna, använd standardsäkerhetsinställningarna och ställ in ett säkert och unikt lösenord.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x