Ansluta till Internet via en dator

Om du tillfälligt inte har tillgång till Internet kan du ändå ansluta HTC One X/One X‍+ till webben via datorns Internetanslutning.

Viktigt:
  • För att säkerställa att USB-drivrutinerna för HTC One X/One X‍+ är uppdaterade, installera senaste versionen av HTC Sync Manager på datorn.
  • Om telefonen inte kan ansluta till Internet via datorns internetanslutning, kan du behöva konfigurerar datorns brandvägg för att tillåta denna typ av anslutning. För att ta reda på hur, se hjälpen för ditt operativsystem eller säkerhetsprogramvara.
  • Om din dator ansluter till Internet via PPP (t.ex. uppringd anslutning, xDSL eller VPN), stöder Internetpassage enbart TCP-protokollet.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Trådlöst och nätverk, tryck på Mer.
  2. Tryck på Delning av mobilt nätverk > USB-nätverksinställning > Internetpassage.
    Tips: Om du ofta växlar mellan Internetdelning via USB och Internetpassage, välj Delning av smart nätverk för att automatiskt aktivera den anslutningstyp som behövs när du ansluter HTC One X/One X‍+ till datorn.
  3. Anslut HTC One X/One X‍+ till din dator med den medföljande USB-kabeln. Nästa gång HTC One X/One X‍+ ansluts till en dator kommer den ihåg inställningarna.