Kontrollera Väder
APPAR OCH FUNKTIONER

Kontrollera Väder

Använd programmet och widgeten Väder för att kontrollera aktuellt väder och se väderprognoser för de kommande dygnen. Utöver vädret på din aktuella position visar det här programmet även väderprognoser för andra orter i världen.
  1. Öppna programmet Väder. Du ser vädret för den plats där du är.
  2. Svep med fingret till flikarna Varje timme och Prognos för att visa väderprognoserna för din nuvarande plats.
  3. Se vädret i andra städer genom att trycka på och sedan välja den stad som du vill se vädret för.
  4. För att lägga till fler orter, tryck på och skriv in staden.
Dina inställningar i programmet Väder styr även väderinformationen som visas i Klocka och Kalender.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x