Få en vägbeskrivning
APPAR OCH FUNKTIONER

Få en vägbeskrivning

Få detaljerade väganvisningar till din destination. Google Maps kan ge vägbeskrivning för resor till fots, offentliga färdmedel eller bil.
  1. Vid kartvisning, tryck på .
  2. Gör något av följande:
    • Använd din aktuella position som startpunkt eller ange en position där du ska starta i den första textrutan. Ange sedan din destination i den andra textrutan.
    • Tryck på för att välja en adress från dina kontakter eller en punkt på kartan som du trycker på.
    Obs!: Om platsen du ställt in som din destination har flera platser tillgängliga, väljer du vilken du vill till.
  3. Välj hur du vill ta dig till destinationen.
    Obs!: Om du använder allmänna kommunikationsmedel, välj transitönskemål.
  4. Tryck på Få vägbeskrivningar.
    Tips: Vid bilkörning eller promenad, tryck på Vägbeskrivningslista för att visa vägbeskrivningarna. Du kan även trycka på pilknapparna på kartan för att följa vägbeskrivningen.

När du är klar med att visa kartan eller följa vägbeskrivningarna, tryck på för att återställa kartan. Destinationen sparas automatiskt i historiken för Google Maps.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x