Om Platser
APPAR OCH FUNKTIONER

Om Platser

Sök efter intressepunkter, få vägbeskrivningar till platser och kör med sväng för sväng-dirigerad GPS-navigering med Platser. Platser är den perfekta följeslagaren på resan, oavsett om du är hemma eller befinner dig utomlands. Med Platser kan du ladda ned kartor i förväg så att du inte behöver någon Internetanslutning när du reser, och kan undvika höga avgifter för dataroaming utomlands.
Obs!: Om du befinner dig på en plats med många byggnader runtomkring kan Platser ha svårigheter med att lokalisera din position.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x