På väg med HTC Car
APPAR OCH FUNKTIONER

På väg med HTC Car

När du kör är det lätt att använda HTC One X/One X‍+ för att komma fram till resmålet och få underhållning och hjälp att hålla kontakt med de personer som betyder något för dig. Få tillgång till musik, telefonsamtal, kartor och mycket annat med HTC Car.
  1. HTC Car startas så snart som du monterar HTC One X/One X‍+ i HTC Bil-satsen.
  2. Svep upp och ner för att se vad du kan göra i HTC Car.
Tips: När du använder HTC Car, återgå till huvudskärmen från valfri skärm genom att trycka på .

När du tar bort HTC One X/One X‍+ från HTC Car-satsen, stängs HTC Car automatiskt.

Du kan också stänga HTC Car manuellt genom att trycka på från huvudskärmen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x