Skicka länkarna till SkyDrive-filer via e-postmeddelande

För att dela dina filer som sparats i SkyDrive via e-postmeddelande behöver du inte hämta och bifoga dem till ditt e-postmeddelande. Använd E-post-programmet och du kan lätt inkludera länkarna till dina SkyDrive-filer och skicka dem i ditt e-postmeddelande.
  1. Öppna programmet E-post.
  2. Om du har flera e-postkonton, välj det e-postkonto som du vill använda.
  3. Skapa ett nytt e-postmeddelande och ange mottagare, eller svara på ett e-postmeddelande.
  4. Du kan:
    • Tryck på > Dokument och välj sedan en dokumenttyp.
    • Tryck på > Fil om du vill välja filtyp.
  5. Tryck på SkyDrive.
  6. Öppna mappen som innehåller önskade filer och välj sedan de filer som du vill dela.
  7. Tryck på OK.

Länkarna till de valda filerna läggs till i ditt e-postmeddelande.

8. Tryck på .