Välja vilka kalendrar som ska visas

1. I en kalendervy, tryck på > Konton (Alla kalendrar) eller Konton (Multikalender).
  2. Välj eller rensa ett konto som du vill visa eller dölja.

Om du har flera kalendrar under ett online-konto, tryck på för att välja objekten som ska vara med.

Obs!:
  • Kalendrar är synkroniserade på HTC One X/One X‍+ även om de är dolda.
  • Du kan också visa eller dölja uppgifter som du har skapat på HTC One X/One X‍+.

Varför visas inte mina kalenderhändelser?

Om du inte kan hitta händelser från dina e-postkonton eller sociala nätverk i Kalender, kontrollera om synkroniseringen av kalenderns är på i Inställningar.

1. Gå till Inställningar och tryck på Konton och synkronisering.
  2. Tryck på kontotyp. Om flera konton stöds (t.ex. Exchange ActiveSync), tryck på det konto som du vill synkronisera.
  3. Välj Kalender och tryck på > Synkronisera nu.