Visa Kalender
APPAR OCH FUNKTIONER

Visa Kalender

Använd Kalender-appen för att visa händelser, möten och avtalade tider. Om du har loggat in på dina online-konton, kommer relaterade kalenderhändelser att visas i Kalender.
  1. Öppna programmet Kalender.
  2. Tryck på och välj en kalendervy.
Tips: I valfri kalendervy, återgå till nuvarande datum genom att trycka på idag-knappen intill .

Månadsvy

I månadsvyn ser du markörer på dagar som har händelser. Kommande händelser för dagen visas också längst ner på skärmen.
  • Svep fingret åt vänster eller höger över skärmen för att visa månader före eller efter.
  • Tryck på en dag för att visa händelserna för den dagen.
  • Håll en dag intryckt för att se fler alternativ.

Dag- och agendavyerna

Dagsvy visar dagens händelser och väderprognos för de närmaste dagarna, medan agendavy ger en överblick över dagens händelser.
  • Svep fingret åt vänster eller höger över skärmen för att visa dagar före eller efter.
  • Tryck på en händelse för att se detaljerna.
  • Om händelsen är din kontakts födelsedag eller årsdag, tryck på den för att skicka en hälsning.
Tips: Måste du se tidpunkt för händelsen i en annan tidszon? I dagsvy, tryck på > Välj en andra tidszon > Välj plats, och ange sedan ortens namn.

Veckovy

Veckovyn visar en tabell över en veckas händelser.
  • Svep fingret åt vänster eller höger över skärmen för att visa veckor före eller efter.
  • Trycka på en händelse (visas som färgade block) för att visa detaljer om den.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x