Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC One X/One X‍+. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC One X/One X‍+ och nätet.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips: I Inställningar > Konton och synkronisering trycker du på Automatisk synkronisering På/Av-knappen för att ställa in automatiskt synkrionisering av alla dina konton.

Lägga till ett eller flera Google-konton

Logga in på ditt Google-konto för att se dina Gmail-kontakter och-kalendrar samt för att använda Google-appar på HTC One X/One X‍+. Om du lägger till mer än ett Google-konto, kan du växla mellan kontona i program som Gmail och välja till vilket konto du ska säkerhetskopiera dina inställningar.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Google.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ett konto eller skapa ett nytt konto.

Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Google webbplats för att försöka få det tillbaka.
  1. Öppna webbläsaren i HTC One X/One X‍+ eller i datorn
  2. Gå till www.google.com/accounts/recovery.
  3. Välj alternativet för att återställa ditt lösenord och ange sedan den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa ditt lösenord.