Dela media på DLNA-enheter
APPAR OCH FUNKTIONER

Dela media på DLNA-enheter

Viktigt: Om du kommer att använda ett DLNA-kompatibelt TV- eller ljudsystem, se dess dokumentation om hur den ansluts till ditt hemmanätverk.
  1. Anslut HTC One X/One X‍+ till det lokala nätverket via Wi-Fi.
  2. Öppna programmet Galleri HTC Watch eller Musik.
  3. Leta upp den media som du vill dela på HTC One X/One X‍+ och tryck sedan på den.
  4. Gör ett av följande:
    Under visningen av bilder eller videor i Galleri Tryck på skärmen för att visa kontrollerna och tryck sedan på > Välj spelare.
    Under uppspelning av musik i Musik Tryck på > Välj spelare.
    Under uppspelning av en film i HTC Watch Tryck på skärmen för att visa kontrollerna och tryck sedan på > Välj spelare.
  5. Välj den nätverksenhet som du vill använda för att spela upp mediafilen.
  6. När anslutningen till den andra enheten gjorts trycker du på kontrollerna på skärmen för att kontrollera uppspelning och justera volymen, med mera.
Obs!: Mer information om DLNA hittar du på www.dlna.org.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x