Skapa och arbeta med spellistor

Personanpassa din musik med uppspelningslistor. Skapa en uppspelningslista med dina absoluta favoritlåtar eller skapa en som matchar hur du känner dig just idag. Du kan göra så många uppspelningslistor du vill.
  1. Öppna programmet Musik.
  2. Tryck på ,och välj Uppspelningslistor.
  3. Tryck på , och öppna spellistans namn.
  4. För att lägga till öåtar, tryck på bredvid titelns textruta, bläf ddra igenom musiksamlingen, och tryck på låten du vill lägga till.

Upprepa stegen för att lägga till fler låtar.

5. Du kan även:
    Ordna om låtar Tryck och håll ned intill den låt som du vill flytta och dra den sedan till dess nya position.
    Radera låtar Välj de låtar som du vill radera från uppspelningslistan.
    Ändra spellistans namn Skriv in det nya namnet på uppspelningslistan i titeltextrutan.
  6. Tryck på Spara.
För att redigera en spellista som du skapat, tryck på Musik-appens huvudskärm, och välj därefter Uppspelningslistor. Öppna en spellista och tryck på > Redigera uppspelningslista.

Spela upp låtarna i en uppspelningslista

1. Öppna programmet Musik.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor.
  3. Tryck på en uppspelningslista och sedan på den låt du vill spela först.
När du trycker på en låt, uppdateras skärmen med låten från spellistan.

Radera spellistor

1. Öppna programmet Musik.
  2. Tryck på > Uppspelningslistor.
  3. Du kan:
    • Tryck och håll ned den uppspelnignslista du vill ta bort och tryck sedan på Radera uppspelningslistan.
    • Tryck på > Radera uppspelningslistor för att ta bort flera uppspelningslistor.