Lyssna på musik
APPAR OCH FUNKTIONER

Lyssna på musik

Lyssna på dina favoritlåtar på HTC One X/One X‍+ medMusik-appen.

Viktigt: När du öppnar Musik-appen första gången, blir du toillfrågad om du automatiskt vill ladda ner relaterat innehåll, som t.ex. albumomslag och artistfoton till HTC One X/One X‍+.
  1. Öppna programmet Musik.
  2. Tryck på och välj om du vill bläddra efter artist, album eller andra kategorier.
  3. Tryck på en låt för att spela.
  4. Tryck på ikonerna på skärmen för att styra musikuppspelningen, upprepa låtar med mera.

Tryck och dra med fingret över förloppsindikatorn för att hoppa till en annan del av låten.

Slå av och på Slumpval. (Blanda är avstängt när knappen är grå.)

Gå igenom repeteringslägena: upprepa alla låtar, upprepa nuvarande låt och upprepa inte.

Öppna helskärmsspelaren (Music Channel) för att visa låttexter och musikvisualisering medan låten spelas upp.

(Du kan ställa in om helskärmsspelaren ska starta automatiskt i Musik-inställningar.)

Minimera skärmen Spelas nu för att fortsätta bläddra igenom din musiksamling.

Tips: När du lyssnar på musik och skärmbildeb stängs av, trycker du på STRÖM för att slå på skärmen igen och kontrollera uppspelningen av musik direkt på låsskärmen.

Förbättra ljudet på din musik

Sätt på Beats Audio för en bättre ljudupplevelse. Låtar och videor får ett rikt och verklighetstroget ljud, speciellt om de spelas i Musik- och Galleriappar.
  1. Anslut ditt headset eller anslut HTC One X/One X‍+ till en extern högtalare.
  2. För att sätta på eller stänga av Beats Audio-profilen, tryck på Inställningar och sedan på Beats Audios På/Av-knapp.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x