Söka på HTC One X/One X‍+ och nätet
APPAR OCH FUNKTIONER

Söka på HTC One X/One X‍+ och nätet

Du kan söka efter information på HTC One X/One X‍+ och på nätet. Starta din sökning genom att ange ett nyckelord eller använda Google Röstsökning.
Tips: Vissa program som t.ex. Kontakter eller E-post har sin egen sökfunktion som du kan använda för sökning med dessa program.

Söka på nätet och i HTC One X/One X‍+

1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Ange i sökrutan det som du vill söka efter. I takt med att du skriver visas en lista över matchande objekt i HTC One X/One X‍+ och förslag från Google.
    Tips: För att söka efter information enbart på HTC One X/One X‍+, svep uppåt med fingret över skärmen och tryck sedan på Sök telefon.
  3. Om det du söker finns i förslagslistan trycker du på det i listan för att öppna det i motsvarande program.

Söka på webben med din röst

Använd Google Röstsökning för att hitta information på webben genom att tala till HTC One X/One X‍+.
  1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Tryck på och säg sedan det du vill söka efter. Efter att du har talat så visas matchande objekt från Google.
  3. Om det du söker efter finns i listan, tryck på objektet för att öppna det i dess motsvarande program. Om det inte finns, tryck på för att söka igen.

Ställa in sökalternativ

1. Öppna programmet Google Eller tryck och håll ner .
  2. Rulla till skärmens nedre kant och tryck på > Inställningar för att ställa in följande alternativ:
    • Röst. Ställ in Google Röstsökning språk, talutdata m.m.
    • Telefonsök. Välj vilka program på HTC One X/One X‍+ som är inkluderade vid en sökning.
    • Sekretess och konton. Hantera din platshistorik, aktivera de senaste webbsökningarna för att visa eller rensa din sökhistorik.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x