KOMMUNIKATION
WAP-pushmeddelanden
KOMMUNIKATION

WAP-pushmeddelanden

WAP-pushmeddelanden innehåller en webblänk. Länken är ofta för att ladda ner en fil som du har begärt från en tjänsteleverantör. Öppna bara länkar från källor du litar på.

När du får ett WAP-pushmeddelande, visas en meddelandeikon i statusfältet.

Öppna och läsa ett nytt WAP pushmeddelande

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på den pushmeddelandeaviseringen.
  2. Tryck på Besök webbplatsen.

Visa alla dina WAP pushmeddelanden

1. Öppna programmet Meddelanden.
  2. Tryck på > Push-meddelanden.
    Obs!: Detta alternativ visas bara om du tidigare har tagit emot WAP pushmeddelanden.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x