KOMMUNIKATION
Ringa hem
KOMMUNIKATION

Ringa hem

När du är utomlands på resa kan du lätt ringa vänner och familj där hemma.

Numret till ditt hemland läggs till automatiskt när du ringer kontakter vid roaming. När du slår nummer manuellt för att ringa måste du dock infoga ett plustecken (+) och landskoden före numret.

Obs!: Användning av en roaming-tjänst kan medföra extra kostnader. Kontrollera avgifterna med din mobiloperatör innan du använder en roaming-tjänt.

Ändra standardlandskoden för Ringa hem

1. Gå till Inställningar och tryck på Ring.
  2. Tryck på Inställningar för hemsamtal.
  3. Välj ett land och tryck sedan på OK.

Stänga av Ringa hem

Om du föredrar att ange fullständiga telefonnummer manuellt under roaming kan du stänga av Ringa hem.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Ring.
  2. I Övriga inställnignar, avmarkera alternativet Ringa hem.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x