KOMMUNIKATION
Ringa ett samtal med Smart dial
KOMMUNIKATION

Ringa ett samtal med Smart dial

Du kan antingen slå ett nummer direkt eller använda Smart dial för att snabbt ringa ett samtal. Smart dial söker efter och ringer ett samtal från en lagrad/synkroniserad kontakt eller telefonnummer från din samtalshistorik.
  1. Öppna programmet Telefon.
  2. Ange telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn för att se träffar.
    Tips: Om det finns mer än en träff får du veta antalet. Exempelvis, tryck på "‍8 TRÄFFAR"‍ för att se alla 8 träffar.
  3. Tryck på den kontakt som du vill ringa.
    Obs!:
    • För att se andra telefonnummer som förknippas med kontakten, tryck på bredvid kontaktens namn.
    • Om telefonnumret har en anknytning, tryck på efter anslutning till huvudledningen och ring sedan anknytningsnumret.
  4. Tryck på Avsl. samt. för att lägga på.

Ändra telefonens uppringningslayout

Växla mellan knappsats för kortnummer för att hitta kontakter med bara några tryckningar och en helskärmsknappsats som ger dig mer plats för att mata in telefonnummer.
  1. Öppna programmet Telefon.
  2. Tryck på > Knappsats i helskärmsläge eller Knappsats för kortnummer.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x