KOMMA IGÅNG
Skydda HTC One X/One X‍+ med en personlig prägel
KOMMA IGÅNG

Skydda HTC One X/One X‍+ med en personlig prägel

Gör så att det är lika enkelt att låsa upp din telefon som att titta på den. Hjälp till att skydda din personliga information och förhindra andra från att använda HTC One X/One X‍+ utan din tillåtelse genom att ställa in ansikts upplåsning.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås > Face Unlock.
  3. Tryck på Ställ in det och följ instruktionerna på skärmen.
  4. Välj en sekundär upplåsningsmetod utifall att telefonen inte känner igen dig.
  5. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan tidsgränsen innan skärmen ska låsas.
    Tips: Du kan även trycka på Förbättra ansiktsmatchningen på skärmen Säkerhet för att träna HTC One X/One X‍+ till att känna igen ditt ansikte i olika situationer, t.ex. med glasögon eller om du sparar skägg.
Du kommer att uppmanas att låsa upp skärmen varje gång som HTC One X/One X‍+ slås på eller när den varit inaktiv under en viss tidsperiod.

För att förbättra säkerheten ytterligare, välj Liveness-kontroll på skärmen Säkerhet. Du kommer att uppmanas att blinka för att låsa upp skärmen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x