Anpassa startfältet

Startfältet ger dig tillgång till ofta använda program med ett enda tryck. Du kan byta ut apparna i startfältet mot andra appar som du ofta använder.
  1. Tryck och håll inne på programmet som du vill ersätta, och dra ut den till .
  2. Tryck och håll på ett program och dra det sedan till den lediga platsen i startfältet.
Obs!:
  • Du kan även gruppera program på startfältet till en mapp.
  • Programmen eller genvägarna på låsskärmen är samma som de som visas i startfältet.