KOMMA IGÅNG
Lägga till program och andra genvägar på startsidan
KOMMA IGÅNG

Lägga till program och andra genvägar på startsidan

Placera program som du använder ofta på startsidan. Du kan även lägga till genvägar till inställningar som du använder ofta, bokmärkta webbsidor m.m.
  1. Gå till Inställningar och tryck på Anpassa.
  2. Tryck på Personanpassa startsidan.
  3. Tryck på > Appar eller Genvägar. Du kan:
    • Svepa för att bläddra igenom program eller genvägar.
    • Tryck på för att söka efter särskilda program eller genvägar.
  4. Tryck och håll ner på ett program eller en genväg och dra den sedan till en miniatyrbild på startsidan där du vill lägga till den.
Obs!: För att lägga till ett program från vyn Alla program, tryck och håll ner på ett program och dra det till . Släpp programmet på en tom plats på startsidan.

*Skriv in din kommentar här …
htc-one-x