Kamerans grunder

Ta fantastiska foton och spela in video med kameran, och gör dem sedan mer minnesvärd genom att tillämpa en mängd olika effekter och teman.

Öppna Kamera-programmet för att fotografera det perfekta ögonblicket. Medans du väntar på att ta nästa foto, försätt HTC One X/One X‍+ i viloläget. När du är redo att ta fler foton eller video, tryck på STRÖM-knappen igen för att starta kameran.

Använd kontrollerna på sökarskärmen för att lägga till effekter, zooma in eller ut m.m.

Zooma

• Innan du tar en bild eller video, dra med fingret på zoomfältet för att zooma in eller ut.
  • Kläm ihop eller dra isär fingrarna på skärmen för att zooma in eller ut.
  • När du spelar in video visas zoomreglaget alltid på skärmen. Du kan zooma in och ut som du vill under inspelningen.

Växla mellan den främre kameran och huvudkameran

På sökarskärmen, gör ett av följande:

• Dra den övre eller nedre kanten i liggande läge.
  • Dra den vänstra eller högra kanten i stående läge.
  • Tryck på och tryck sedan på Främre/Huvud-omkopplaren.
Obs!: Vissa kamerafunktioner är inte tillgängliga när du använder den främre kameran, som zoomning.

Välja en effekt

Använd de tillgängliga kameraeffekterna om du vill att dina bilder ska se ut som om de tagits genom specialobjektiv eller -filter. Du kan även lägga till vissa effekter på videor.
  1. Tryck på .
  2. Rulla sedan genom de tillgängliga effekterna och tryck på en du tycker om.

Ställa in videoupplösningen

1. På Sökarskärmen trycker du på .
  2. I Inställningar, tryck på Videokvalitet och välj därefter en videoupplösning.

Välja ett blixtläge

Tryck på blixtikonen för att välja blixtläge.

När du använder läge Blixt på eller Automatisk blixt ställer kameran själv på ett intelligent sätt in bästa blixtljusstyrka för din bild.